Christian Hornerilla oli asiaa Bahrainin varikolla perjantaina. Red Bull -pomo jakeli mielipiteitään niin McLarenista kuin Mercedeksen auton osista.

Hornerin suutttumuksen ymmärtää, sillä Max Verstappen joutui vaaratilanteeseen Valtteri Bottaksen autosta irronneen T-siiven vuoksi. Henkilövahingoilta onneksi vältyttiin, mutta hollantilaisen auton pohja kärsi suuria vaurioita irto-osan vuoksi.

– Siipi käytännössä tuhosi koko autoni pohjan, Verstappen raportoi harjoitusten jälkeen kansainväliselle medialle.

Horner, jonka talli ei T-siipeä käytä, vaatii FIA:a ryhtymään toimiin lajin turvallisuuden nimissä.

– Olen varmasti monien mielistä väärä ihminen kommentoimaan tätä asiaa, mutta mielestäni Charliella (Whiting, F1-kilpailutoimenjohtaja) on nyt erinomainen tilaisuus kieltää nämä härvelit turvallisuuteen vedoten. Tänään T-siipi aiheutti meille paitsi turvallisuusvaaran, myös 50 000 punnan arvoiset vahingot, Horner mouhosi motorsport.comille.