Formula 2, entisessä GP2-sarjassa kilpaileva Prema on julkaissut tulevan kauden kilpurinsa. Tallin kuljettajina ajavat Ferrari-suojatit Antonio Fuoco ja Charles Lecler, eikä tämä jää varmasti huomaamatta.

Ferrarin nuorten kuljettajien kehitysohjelmaan kuuluva kaksikko lähtee kauteen autolla, joka on saanut ulkoisen inspiraationsa Maranellon korskuvasta orhista. Auto on väritykseltään punavalkoinen emotallin tapaan. Jotta yhteistyö olisi varmasti näkyvä, komeilee auton keskiosassa lisäksi Ferrarin logo.

Leclerc voitti viime vuonna luokkaa alemman GP3-sarjan Fuocon sijoittuessa puolestaan kolmanneksi.

Formula 2

@Formula2
Presenting @Anto_Fuoco 2017 @PREMA_Team livery #F2 #motorsport RT if you like

Formula 2

@Formula2
Presenting @Charles_Leclerc 2017 @PREMA_Team livery #F2 #motorsport RT if you like