Sosiaalisen median palvelu Twitter on F1-historiasta kiinnostuneille faneille erinomainen ystävä. Sarjan enemmän tai vähemmän merkittäville historiallisille tapahtumille on omistettu jopa kokonaisia tilejä, minkä lisäksi lukuisat yksityishenkilöt jakavat kiinnostavia nostalgiapläjäyksiä takavuosilta.

Eräs käyttäjä on jakanut kuvan täysin valkoista McLarenia testaavasta Mika Häkkisestä. Suomalainen toimi brittitallin testikuljettajana vuonna 1993, ennen kuin hän sai suuren tilaisuutensa loppuvuodesta Michael Andrettin saatua tarpeekseen rämpimisestään.

Häkkinen tuli sinuiksi työkalunsa kanssa, sillä hän kiersi autolla tuhansia kierroksia auttaessaan tallia kehitystyössä. McLarenin suurimmaksi murheenkryyniksi oli muodostunut Fordin voimanlähde, sillä Hondan tehdaskoneet menettänyt brittitalli oli joutunut tyytymään Fordin V8-koneiden asiakasmoottoreihin.

Fordin myllyt hävisivät paitsi kärkitalli Williamsin Renault-moottoreille, myös Fordin tehdas-Fordeille. Tallipäällikkö Ron Dennis ei ollut tästä mielissään, joten hän ryhtyi etsimään ratkaisua ongelmaansa.

Häkkinen saikin kauden aikana testattavakseen todellisen yllätyksen, kun Dennis solmi alustavan yhteistyösopimuksen Lamborghinin moottoreiden kanssa. Kauden aikana suoritettu kehitystyö paransi italialaismoottoria, mutta ilmeisesti Dennis ei nähnyt yhteistyön jatkamista tarpeeksi hedelmällisenä vaihtoehtona.

Kaudeksi 1994 hän päätti lyödä hynttyyt yhteen Peugeotin kanssa. Kirjaimellisesti liekehtivää yhteistyötä kesti vain vuoden, ennen kuin Mercedes saatiin houkutelluksi mukaan.