Formula 1 -katsojilla, jotka seurasivat MTV Sportin lähetystä Malesian GP:n aika-ajoista saattoi mennä kahvit väärään kurkkuun.

Aika-ajojen ensimmäisen osion lopuksi selostamossa oli aikaa vitsailla ja lukea yleisön F1-tiimille osoittamia kysymyksiä. Yhdessä kysymyksessä pohdittiin kuljettajien nimien lyhenteitä ja miten niitä saa käyttää. Kysymys saikin selostamon väen vitsailemaan asiasta.

– Jos tulisi esimerkiksi Salcado niminen kuljettaja, niin saisiko hän tuota nimilyhennettä käyttää vai pitäisikö ensin soittaa Mika Salolle ja kysyä, että ajattelitko vielä palata Formula 1:siin, Oskari Saari pohti.

– Eihän sitä koskaan tiedä, kommentoi puolestaan Mika Salo.

– No eiköhän sen nyt tiedä, kuittaa Ossi Oikarinen ja saa koko selostamon puhkeamaan nauruun.

– Eiköhän Mika nyt vain myönnetä faktat, Oikarinen jatkaa.

– Ei…koskaan, puolustaa Salo.

– Never give up, toteaa Saari vielä loppuun.