© Kuva: Getty Images

Kuva: Tässä se nyt on! Tommi Mäkisen tallin uusi Toyota virallisesti julki

Tommi Mäkisen luotsaamasta Toyotan WRC-ralliprojektista on saatu vihdoinkin virallisia kuvia, kun japanilaismerkki paljasti autonsa tulevan ulkoasun ensi kaudeksi.

Toyota on näkyvästi esillä Pariisissa parhaillaan järjestettävillä automessuilla. WRC-projektin yksityiskohtien suhteen on pidetty hiljaiseloa, mutta Pariisissa Toyota Gazoo Racingin on tarkoitus paljastaa lisää projektistaan.

Ulkoasun julkistus on ensimmäinen suuri paljastus. Japanilaistehdas luottaa punavalkoiseen pääväritykseen. Lisäksi tallin auton kylkiä koristavat teknologiajätti Microsoftin logot. Talli julkaisi tekevänsä laajaa yhteistyötä monella eri tasolla amerikkalaisyrityksen kanssa.

Myöhemmin tallin odotetaan julkaisevan vielä kuljettajansa.