© Kuva: Getty Images

Nico Rosbergille tarjotaan voittoa – ei sanaakaan Ferrarista: ”Kyllä se helpottaa”

Mercedes lähtee Belgian GP:hen jälleen selkeänä ennakkosuosikkina. Vaikka Mersut ovatkin ennaakkoon vahvimmat autot, Lewis Hamiltonin lähtöruuturangaistus tuo lisäväriä sunnuntain kisaan.

Hamilton ottanee lähtöruuturangaistuksensa Belgian GP:ssä viidennen mottorikomponentin käyttöönotosta. Se tuo suuren edun Mercedeksen toiselle kuljettajalle Nico Rosbergille.

– Olen tietoinen Lewisin epäonnisesta lähtöruuturangaistuksesta. Kyllä se helpottaa minun viikonloppuani, koska Lewis on minun pahin kilpailijani, Rosberg kertoi Sky Sportsille.

Rosberg ei silti koe, että hänen olisi pakko voittaa Belgiassa. Rosberg huomauttaa myös, että Red Bullit ovat olleet vahvoja, eikä heitä voi poistaa voittokamppailusta. Sen sijaan Rosberg ei maininnut edes Ferraria. Italialaistallin otteet ovat ailahdelleet, eikä Rosberg ilmeisesti näe Ferraria kovinkaan suurena haastajana Belgiassa.

– Siitä huolimatta kisasta tulee kova haaste. Vain neljä viikkoa sitten olin kisassa molempien Red Bullien takana. Minun pitää voittaa yhä kaikki vastustajat, myös Lewis, Rosberg sanoi.

– En koe, että minun olisi pakko voittaa, mutta totta kai olisi mahtava voittaa, Rosberg jatkoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!