Antti Pyrhösen johtama ja Kimi Räikkösen omistama Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team on solminut jatkosopimuksen ykköskuljettajansa Max Nagl:n kanssa.

Tällä hetkellä motocrossin MXGP-luokassa sijalla kolme oleva Saksan Max Nagl tulee jatkamaan kolmannen kauden suomalaisjohdossa olevassa Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing -tiimissä.

Saksalainen on osoittanut hienoja otteita, sillä viime vuonna hän johti MM-sarjaa yhdeksän osakilpailun jälkeen 30 pisteellä ennen loukkaantumistaan. Tänä vuonna mies on puolestaan sijoittunut 14 kertaa podiumille ja vienyt kilpailut nimiinsä Argentiinassa, Tsekeissä ja Belgiumissa. Kun kaudesta on ajamatta neljä osakilpailua, on Nagl kolmantena vain 14 pisteen päässä toisella sijalla majailevasta motocrosslegenda Italian Antonio Cairolista.

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Teamin johtaja Antti Pyrhönen on hyvin tyytyväinen päätökseen.

– Olen erittäin iloinen siitä, että yhteistyö Maxin kanssa jatkuu. Olemme kokeneet yhdessä niin paljon viimeisen 18 kuukauden aikana. Max on osoittanut suunnatonta ammattitaitoa koko ajan. Viimeisimmissä osakilpailuissa hän on myös näyttänyt, mihin hän todella pystyy. Kaikki tietävät kuinka nopea ja taitava kuljettaja hän on ja uskon, että myös ensi vuonna hänet nähdään säännöllisesti podiumilla sekä voitto- ja mestaruustaisteluissa.

Niinikään Nagl iloitsi sopimuksen jatkoa.

– Olen viettänyt urani menestyksekkäimmät aikani tässä tiimissä, joten jatkaminen Husqvarnan väreissä Antin ja muiden kundien kanssa, on jotain mistä olen erittäin onnellinen. Uskon, että olemme näyttäneet mihin pystymme tiiminä ja saaneet tehtyä erittäin hyvää tulosta niin tänä kuin viimekin vuonna. Vaikka olen nyt yksi MXGP-luokan kokeneimmista kuljettajista, uskon täysin, että voin ensi vuonna olla aivan yhtä kilpailukykyinen kuin juuri nyt.

(Lähde: Moottoriurheilu.tv)