Kimi Räikkösen Porkkalanniemeen rakentama yksityinen motocross-rata keräsi valituksia läheisiltä naapureilta.

Kirkkonummen rakennus- ja ympäristölautakunta päätti eilen, että Räikkösen motocrossrata ei tarvitse ympäristölupaa. Lautakunnan päätös oli yksimielinen.

Valituksia tuli muun muassa melusta, mutta mittauksissa todettiin, ettei melutasot ylittyneet merkittävästi.

Osa naapureista valitti siitä, että Räikkönen on aidannut omalle maalleen rakentamansa motocross-radan alueen. Naapurit vetosivat siihen, että aita loukkaa jokamiehenoikeuksia. Valitus oli kuitenkin absurdi.

– Lautakunnassa todettiin, että jokamiehenoikes ei ole semmoinen oikeus, jolla pystytään rajoittamaan omistajan oikeutta käyttää omaisuuttaan, lautakunnan puheenjohtaja Corinna Tammenmaa kertoi Ylelle.

Asiasta uutisoi Yle.