Sky Sportsin F1-asiantuntija Marc Priestleyn mukaan hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton on pyrkinyt vaikuttamaan kommenteillaan tallikaveriinsa Nico Rosbergiin.

– Hän käy ehdottomasti psykologista peliä, Priestley sanoi Sky Sportsin ajankohtaisohjelmassa.

Priestleyn mukaan Hamiltonin kommentit medialle ovat olleet sen suuntaisia, että niillä pyritään vaikuttamaan Rosbergiin.

– Nico on tähän asti kestänyt sitä todella hyvin, Priestley sanoi.

Hamilton sanoi Iso-Britannian aika-ajojen jälkeen, että Nico tiesi että ero häneen on iso. Lisäksi Hamilton kehui kisan jälkeen estoitta kolmanneksi ajanutta, mutta Rosbergin saatua aikarangaistuksen, toiseksi lopputuloksissa noussutta Red Bull -kuskia Max Verstappenia.

– Hänellä (Rosberg) on vielä rohkea ilme kasvoillaan, mutta sen on oltava vaikeaa olla antamatta tuollaisten kommenttien syödä hänen itseluottamustaan. Varsinkin nyt, kun hänen suuri pistejohtonsa MM-sarjassa on kutistunut, Priestley sanoi.