© Kuva: Getty Images

Ferrari-pomolta kovia sanoja Räikkösen jatkosopimuksen puolesta – ”Kimi on kasvanut jopa enemmän kuin viime vuonna”

Kimi Räikkösen ympärillä on pyörinyt vuosien mittaan huhumyllyä suomalaisen jatkosta, ja Räikköstä ollaan huhuttu ulos F1-sarjasta jo useita kertoja.

Tällä kaudella Räikköstä on puolestaan puhuttu vielä ainakin yhdelle kaudelle Ferrarilla. Myös tallipäällikkö Maurizio Arrivabene on vihjaillut, että Räikköselle voisi olla jatkosopimusta tarjolla, jos suomalainen jatkaa alkukaudella nähtyjä vahvoja otteitaan. Arrivabenen mukaan suomalaisen iänkään ei pitäisi olla este jatkolle, vaikka Räikkönen onkin sarjan vanhin kuljettaja.

– Iällä ei ole väliä. Mikä on tärkeää, on omistautuminen, ammattilaisen taidot ajajana ja rohkeus myös, Arrivabene kommentoi motorsport.comin mukaan.

Hän muistuttaa myös, että F1-sarjassa ikänestoritkin ovat saavuttaneet menestystä.

– Muistutan myös, että Nigel Mansell voitti mestaruuden iässä, mikä oli kolme vuotta vanhempi mitä Kimi on nyt, Arrivabene sanoo.

Kaikkinensa hän sanookin olevansa tyytyväinen kuljettajakattaukseensa tällä hetkellä.

– Olen tyytyväinen kahteen kuskiimme. He ovat taistelijoita, he ovat kaksi maailmanmestaria. Sebastianilla (Vettel) on ollut huonoa tuuria, mutta luotan Sebiin ja Kimiin. Kimi on kasvanut jopa enemmän kuin viime vuonna ja Sebin ei tarvitse todistaa mitään, sillä Seb on Seb, Arrivabene summaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!