Sähköformulat tekemässä uuden aluevaltauksen

© Kuva: Getty Images

Sähköformulaluokka Formula E on kasvattanut tasaisesti suosiotaan. Toista kautta ajettava sarja on pyrkinyt tulemaan lähelle yleisöä ajamalla kilpailut suurkaupunkien keskustoihin rakennetuilla katuradoilla.

Sarjan johtaja Alejandro Agag paljastaa motorsport.comilla sarjan havittelevan mahdollisuutta laajentua yhä uusiin maihin. Espanjalainen paljastaa sarjan käyvän neuvotteluja Etelä-Amerikan suurmaan Brasilian kanssa kilpailun järjestämisoikeuksista.

– Haluaisimme kisata Brasiliassa. Tarvitsemme siellä jonkun promoottorin, joka auttaisi meitä järjestelyissä. Siellä on kunnon fanikanta ja meillä on myös brasilialaisia kuljettajia, joten mielestäni se olisi hieno asia, Agag toteaa.

Brasilialainen Nelson Piquet jr. voitti sarjan avauskauden. Brasilialaisista kärkisijoista taistelee myös muun muassa Lucas di Grassi.