James Huntin ja Niki Laudan eeppisiin mittasuhteisiin venynyt kauden 1976 formula ykkösten maailmanmestaruustaisto on yksi moottoriurheiluhistorian legendaarisin. Rush-elokuvastakin tutun kaksikon välienselvittely on tuttu kaikille F1-faneille.

Tarina jatkuu neljäkymmentä vuotta myöhemmin, kun molempien perheiden seuraava sukupolvi kilpailee jälleen vastakkain samassa luokassa, ja vieläpä herkullisesti samassa tallissa.

Mathias Lauda on luonut omaa uraansa jo vuosia. Hän on tuttu muun muassa GP2-sarjasta muutaman vuoden takaa. Freddie Huntkin on jo meritoitunut kilpakuljettaja. Ensi kaudella kaksikko kisaa yhdessä Euro NASCAR-luokassa.

Toisin kuin elokuvassa annettiin ymmärtää, tulivat Hunt ja Lauda hyvin toimeen keskenään. Sama jatkuu myös poikien osalta.

– Kun kerroin Mathiakselle hänen uudesta tallikaveristaan, innostui hän heti. He tunsivat toisensa jo ennalta ja he tulevat hyvin toimeen keskenään, tallipäällikkö Norbert Walchofer totesi motorsport.comille.

Kaksikon ensi kaudesta tehdään myös dokumenttielokuvaa Sons of Speed.