GP3-sarjassa tänä vuonna toiseksi sijoittunut Luca Ghiotto kokee olevansa enemmän mestaruuden arvoinen kuin tittelin lopulta napannut Esteban Ocon.

Ghiotto voitti kauden aikana viisi osakilpailua ja kolme muuta palkintopallisijaa, Oconin pystyessä puolestaan voittoon vain kerran. Ranskalaiskuski nappasi kauden aikana kuitenkin peräti 14 muuta palkintopallisijoitusta, mukaan lukien yhdeksän perättäistä kakkossijaa.

Ghiotton mielestä hän osoitti taitonsa voitoillaan.

– On outoa, että voitin viisi kertaa enemmän kuin mestaruuden ottanut kuljettaja, mutta jäin silti hänen taakseen. Jos pelkkiä lukuja katsotaan, olisin ansainnut mestaruuden ennemmin, mutta hänen vahvuutensa oli tasaisuus. Onnittelut siitä hänelle, Ghiotto toteaa Autosportille.

Ghiotton mukaan juniorisarjoista tuttu käänteinen lähtöjärjestys pilasi hänen mestaruusmahdollisuutensa.

– Joka kerta toiseen kisaan startatessa Ocon pystyi lähtemään paremmalta paikalta ja välttämään lähtökolarit. Minä menetin monesti kauden aikana mahdollisuuteni jo ensimmäisten mutkien nahistelussa, mutta sellaista peli on.