Tällä hetkellä Toyotan tehdastiimissä kestävyyssarja WEC:ssä sekä sähköformulaluokka Formula E:ssä kilpaileva ranskalainen Stephane Sarrazin osallistuu myös ensi kuussa ajettavaan Ranskan MM-ralliin.

Sarrazin lähtee puolustamaan Korsikan rallin voittoa, sillä hän nappasi ykköstilan viime vuoden kilpailussa. Tuolloin se kuului tosin Euroopan mestaruussarjaan.

Subarunkin tehdaskuljettajana 2000-luvun asfalttirallikisoissa toiminut Sarrazin saaa tämän vuoden koetukseen allensa Ford Fiestan WRC-ajokin. Kokenut asfalttiässä lähtee realistisena matkaan.

– Olen mielissäni voidessani tehdä paluun MM-rallin pariin. Tavoitteeni ei ole viime vuoden voiton uusiminen, sillä tiedän tämän tason huippujen olevan todella hyviä, Sarrazin totesi Autosportin mukaan.

Sarrazin on moottoriurheilun monilahjakkuus, joka on ajanut korkeimmalla sarjatasolla useammallakin erilaisella menopelillä. Formula ykkösissä hän ajoi kaudella 1999 yhden osakilpailun Minardilla. Lisäksi ranskalainen testasi takavuosina runsaasti esimerkiksi Prostin F1-ajokkeja. Kokemusta ja menestystä löytyy lisäksi WRC-, Formula E-, WEC-sarjoista sekä Le Mansin 24 tunnin kilpailusta.