Saksan vakioautosarja DTM:n Itävallan osakilpailussa nähtiin sunnuntaina paljon tunteita herättänyt tilanne, kun Audi ohjeisti tiimiradiolla kuljettajaansa Timo Scheideria osumaan tahallaan kilpailevan merkin kuljettajaan.

Scheider sai käskyn kilpailun viimeisellä kierroksella. Vaikka saksalaiskuski väittikin kilpailun jälkeen, ettei hän kuullut viestiä, osui hän silti Mercedeksen Robert Wickensin perään. Samassa tilanteessa myös toisen Mercedes-kuljettajan, Pascal Wehrleinin, kilpailu päättyi

Wehrlein olikin kilpailun jälkeen raivona. Hän totesi Audin aloittaneen avoimen sodan DTM-sarjassa.

– Insinöörini sanoi välittömästi minulle Scheiderin tehneen sen tahallaan. Jos Audi todella aikoo voittaa mestaruuden tällä tavalla, ovat he julistaneet sodan. Toivottavasti he saavat tuntuvat rangaistukset tästä, saksalainen jylisi Autosportinmukaan.

Katso kuohuttava tilanne tästä.