Ferrari on julkaissut Youtube-sivuillaan haastattelupätkän, jossa tallin kuljettaja Kimi Räikkönen kertoo omia tuntemuksiaan seuraavaksi vuorossa olevasta Silverstonen radasta.

Kauden 2007 Silverstonen kisan voittanut Räikkönen muistelee myös voittoisaa kilpailuaan.

– Kisasta jäi hyviä muistoja. Kilpailu oli tiukka, ja minulla on yleensä ollut vaikeaa Silverstonessa. Ei se voitto kuitenkaan auta tämän vuoden kilpailussa, Räikkönen naurahtaa.

Videolla muistutetaan myös Ferrarin ottaneen ensimmäisen voittonsa F1-luokassa kauden 1951 Silverstonen kisassa, kun Jose Froilan Gonzales ajoi voittoon. Räikköseltä kysyttiin myös mielipidettä tuon ajan autoista.

– Olivathan autot vaarallisempia tuolloin, mutta ne olivat myös nopeita. Laji oli hyvin erilainen siihen aikaan. Enpä tiennytkään, että Ferrari otti avausvoittonsa tuolloin. Mukavaa tiimin kannalta, että voitto tuli muiden tallien kotiareenalla, Räikkönen toteaa.