Red Bullin Daniel Ricciardo ei liiemmin kehuja jaellut tallilleen Kanadan aika-ajojen jälkeen.

Ricciardo jäi aika-ajoissa vasta yhdeksänneksi, eikä tallin vauhti ole huikaissut koko viikonlopun aikana. Viime vuonna kilpailun voittanut aussikuski on turhautunut tallin tilanteeseen.

– Ensimmäisissä osioissa ajoimme yhden kierroksen ennen todellista yritystämme, mutta viimeiseen osioon muutimme tätä taktiikkaa, koska se tuntui syövän renkaita liikaa. Mutta siitäkään ei ollut hyötyä. En saanut millään kunnon kierrosta aikaan, eikä siitä vain tullut valmista, Ricciardo totesi Autosportille.

– Viimeisessä parissa kilpailussa olemme tuoneet päivityksiä, mutta ollakseni rehellinen, ne eivät ole auttaneet meitä yhtään. En usko meidän itsekään tietävän mitä me haluamme tällä hetkellä, tai mistä löytäisimme sen.

Ricciardon mukaan ongelmia löytyy moottorin lisäksi myös itse auton rungostakin.

Viime vuonnakin Ricciardo oli vihainen aika-ajojen jälkeen. Sunnuntaina kaikki kuitenkin muuttui, kun hän kurvasi uransa avausvoittoon loistavan kilpailun jälkeen.

– Muistan istuneeni vuosi sitten tässä samassa pöydässä ja olleeni hyvin turhautunut tilanteeseeni. Joten ehkä tämä on enne jostain. En tiedä.