Fernando Alonson sunnuntainen ulosajo saattaa osoittautua pahaksi ongelmaksi McLarenille. Alonso ajoi Itävallassa auton uudella etusiivellä, vaurioittaen sen yhteentörmäyksessä Ferrarin Kimi Räikkösen kanssa.

Itävallan radalla järjestetään testisessio tiistaina ja keskiviikkona. Alunperin Alonson oli tarkoitus ajaa ensimmäisenä päivänä, ja luovuttaa tämän jälkeen ajovuoro Stoffel Vandoornelle.

Alonso vakuutti F1-sarjan virallisilla verkkosivuilla tallilta löytyvän lisäkappaleita uusista etusiivistä, mutta motorsport.comin mukaan ne täytyisi lennättää Itävaltaan tallin tehtaalta Englannista. Tämä saattaa aiheuttaa muutoksia tallin ajojärjestelyihin.

Motorsport.com uskoo Vandoornen ottavan ajovastuun ensimmäisenä päivänä, mahdollistaen Alonson jatkavan uusilla osilla testaamista keskiviikkona. Talli on ilmaissut Itävallan testien olevan todella tärkeitä tallin loppukauden suorituskykyä silmälläpitäen, joten kokeneelta Alonsolta halutaan mahdollisimman paljon tietoa uusista päivityksistä.