Nico Hülkenberg voitti viikonloppuna Le Mansin 24 tunnin kilpailun Porschella. Saksalaisen teko oli harvinainen monestakin syystä: hän voitti klassikokisan ensimmäisellä yrityksellään, minkä lisäksi hän ajaa päätyökseen tällä hetkellä F1-sarjassa Force Indialla. Tiukat sopimusehdot eivät yleensä mahdollista F1-tähtien ajoja muissa luokissa.

Force Indian taloudelliset ongelmat aukaisivat kuitenkin takaportin, jonka ansiosta Hülkenberg sai ajomahdollisuuden. Saksalaisen voitto teki hyvää miehelle, eikä hänen varsinainen pomonsa Vijay Mallya säästellyt ylistyssanoja suojattinsa suorituksesta.

– Nicon suoritus alleviivasi hänen lahjakkuuttaan, ja kaikki Force Indialla ovat erittäin ylpeitä hänestä, Mallya totesi motorsport.comin mukaan.

– Toivon todella, että tämä meenstys antaa hänelle lisävoimaa ajaa jälleen yksi loistosuoritus seuraavaksi Itävallassa.

Force India valmistelee uutta autoa Iso-Britannian GP:en, mutta Mallya odottaa talliltaan pisteitä myös seuraavaksi ajettavasta Itävallan kilpailusta. Tallilla on käytettävissään Mercedeksen moottorit, mistä pitäisi olla apua pitkiä suoria sisältävällä radalla.

– Uskon meidän yltävän jälleen kymmenen parhaan joukkoon.