Lotus-kuljettaja Romain Grosjean on valitellut tällä kaudella kisaviikonloppujensa kärsivän, koska hän joutuu lainaamaan autoaan useissa perjantaiharjoituksissa tallin varakuski Jolyon Palmerille.

Viime kauden GP2-mestari Palmer ajaa kaikkiaan kymmenessä perjantain ensimmäisessä vapaassa harjoitussessiossa, ja joka kerta alla on ranskalaisen menopeli. Tallin toista kuljettajaa Pastor Maldonadoa suojaa sopimustekniset seikat.

Tallin toimitusjohtaja Matthew Carter ymmärtää Grosjeanin valituksen, mutta uskoo samalla tallin toimivan täysin oikein.

– Romain on ollut tietoinen tästä järjestelystä jo kauden alusta lähtien. Meistä Jolyon on tulevaisuuden lahjakkuus, ja haluamme antaa hänelle mahdollisimman paljon aikaa autossamme, Carter toteaa Autosportille.

– Ymmärrän, että asia ottaa Romainia päähän, sillä kuljettajan näkökulmasta katsottuna ajohommia pitäisi aina olla mahdollisimman paljon. Mutta emme voi miellyttää kaikkia koko ajan, ja Romainin tulokset ovat olleet kauden kisoissa hyviä, vaikka ajoaika perjantaina onkin jäänyt vähemmälle.