McLarenin Fernando Alonson osalta lauantain aika-ajot jäivät kesken ennen aikojaan, kun McLaren Honda jäi radan varteen kesken toisen osion.

Espanjalaiskuljettaja ei osannut heti kertoa, mistä tarkalleen ottaen oli kysymys.

– Emme vielä tiedä mitä autolleni tapahtui, mutta luulen kyseessä olleen joku elektroninen ongelma, koska autoni sammutti itsensä keskellä suoraa. Minulla ei ollut yhtään tehoa, ei sähköjä eikä mitään tietoja ratissani, Alonso totesi tallinsa tiedotteessa.

Alonso kehuu tallinsa kokonaispanoksen olevan kuitenkin tänäviikonloppuna hyvä, kiitos tallikaveri Jenson Buttonin loistosuorituksen. Omasta kisastaan Alonso ei enää liikoja odota.

– En halua kuulostaa pessimistiseltä, mutta Monacossa kilpailu on käytännössä ohitse jo lauantai-iltapäivänä. Sunnuntaina ajellaan vain jonossa. Ruutu 14 ei paljoa anna. Toivottavasti voimme oppia jotain autostamme ja parantaa sen suorituskykyä ja luotettavuutta. Olemme edelleen täysin raakileita, Alonso totesi.