Lewis Hamiltonin veli Nicolas Hamilton osallistuu tulevalla kaudella viiteen Britannian vakioautosarjan BTCC:n osakilpailuun. 22-vuotias nuorempi Hamilton tulee tekemään sarjadebyyttinsä tulevana kesäkuuna Croftin moottoriradalla.

Nicolas Hamiltonin osallistuminen itsessään on jo hatunnoston arvoinen suoritus, sillä hän kärsii CP-vammasta, mikä vaikeuttaa hänen lihaskoordinaatiotansa. Hän on kuitenkin osoittanut sisukkuutensa aiemminkin. Hän on jo aiemmin yllättänyt monet pystymällä viettää pyörätuolivapaata elämää. Lisäksi hän osallistui jo aiemmilla kausilla Super Renault Clio -luokan kisoihin.

Isoveli on luonnollisesti erittäin ylpeä pikkuveljestään.

– Tämä on erittäin hieno asia. Pikkuveljeni on kasvanut moottoriurheilumaailmassa. Hän on työskennellyt todella paljon tämän eteen. Olen aina inspiroitunut hänestä, mikä on ehkä epätavallista, sillä harvoin isoveli inspiroituu pikkuveljestään, Mercedes-Hamilton totesi Autosportille.

– Nyt Nicolas kilpailee kovassa sarjassa, missä kenelläkään muulle ei ole hänen kaltaista lisähaastetta, joten se tuo hänelle vielä kovan lisähaasteen.

Nicolas Hamilton ei ole aiemmalla rataurallaan kerännyt suurta menestystä, mutta hän on ollut yleisön suosikki.