Kevin Magnussen on valittu Tanskan vuoden kuljettaksi. Viime kaudella F1-sarjassa McLarenilla ajanut 22-vuotias tanskalaisnuorukainen pokkasi pystin ensimmäistä kertaa urallaan. Magnussen keräsi viime kauden aikana 55 MM-pistettä sijoittuen lopputuloksissa sijalle 11. Kauden kirkkaimpana kruununa oli kakkossija uran ensimmäisestä GP:stä.

Toiseksi äänestyksessä sijoittui yhdeksänkertainen Le Mans-voittaja Tom Kristensen ja kolmanneksi GP2-kuljettaja Marco Sörensen.

Kohtuu hyvin sujuneesta kaudesta huolimatta Magnussen syrjäytettiin tylysti ensikauden kisakuskin paikalta. Magnussen ottikin kantaa asiaan kiitospuheessaan.

– Ensi kausi tulee luultavasti olemaan osaltani suhteellisen hiljainen. En varmaankaan pääse ajamaan paljoa, mutta totta kai toivon että voisin tehdä jotain.

– Tällä hetkellä tärkeintä on pysyä iskussa, jotta olen täysin valmis tehdessäni paluun.