Formula ykkösissä kausilla 2009-2011 Toro Rossolla ajanut Jamie Alguersuari ei motorsport.comin mukaan haikaile enää kuninkuusluokan perään. Hän kertookin viihtyvänsä nykyisessä Formula E-sarjassaan hyvin.

– Haluan omistautua lajille joka on ammattimainen, antaa minulle tulevaisuuden ja uskoo edelleen romanttiseen ajatukseen lahjakkuudesta. Minä luotan tähän projektiin ja uskon että se tulee kasvamaan jatkossa entistäkin suuremmaksi.

– Formula E:llä ei ole mitään tekemistä Formula ykkösten kanssa. Formula E pyrkii olemaan sitä mitä kilpa-autoilu oli ennen autoja, onnettomuuksia ja ohituksia myöten. Eivät katsojat halua voiton ratkeavan jo ensimmäisessä mutkassa ykkösten tapaan.

Alguersuarin mielestä formuloien tulisikin ottaa mallia uudesta sarjasta. Se on tuonut hänestä paljon uusia ajatuksia kilpa-autoiluun.

Alguersuari kertoo myös viihtyvänsä nykyisessä Formula E-sarjassaan hyvin.

– Auto on hyvin monimutkainen. Käytämme katurenkaita ja auto on painava, joten tuntuma on todella erilainen. Meillä on myös vähemmän aerodynamiikkaa ja meidän täytyy keskittyä säästämään energiaa jotta sitä olisi lopussa tarpeeksi. Se on avainasia.