Sauberilla toista F1-kauttaan ajava Esteban Gutierrez, 23, uskoo, että sveitsiläistallissa on töitä hänelle myös ensi kaudeksi.

– Olemme avanneet keskustelut Sauberin kanssa ja muiden tallien kanssa. Olemme nyt siinä vaiheessa, että täytyy arvioida, minkä suunnan haluamme ottaa, Gutierrez kertoi meksikolaismedialle GPUpdate.net-verkkosivuston mukaan.

– Tulevien kuukausien aikana meidän täytyy tehdä päätös ja tällä hetkellä pohdimme kaikkia avoinna olevia vaihtoehtoja. Sauber on tyytyväinen minuun ja haluaa jatkaa.

Gutierrez jäi tulokaskaudellaan selvästi Nico Hülkenbergin varjoon. Tänä vuonna hän on pärjännyt paikoitellen yllättävänkin hyvin kokenutta Adrian Sutilia vastaan. Sponsorirahaa tuovan Gutierrezin neuvotteluasemia saattaa parantaa myös se seikka, että Meksikossa ajetaan ensi vuonna pitkästä aikaa GP.