Kotimaan suurin vuosittainen moottoriurheilujuhla on käsillä, kun Suomen MM-ralli ajetaan torstain ja sunnuntain välillä Keski-Suomessa. Voittoa puolustaa hallitseva maailmanmestari Sebastien Ogier, joka johtaa sarjaa tänäkin vuonna, kun 13:sta MM-rallista on ajettu seitsemän.

MM-sarja palaa Suomen rallin myötä noin kuukauden tauolta. Tiimit ovat testanneet tiiviisti kauden nopeinta rallia varten, ja myös Ogier on huippuiskussa. Ranskalainen on rallin ehdoton ykkössuosikki.

Sebastien, millä ajatuksin ja tavoittein tulet Suomen MM-ralliin?

Tulen tänne aina mielelläni, koska tämä on yksi suosikkiralleistani. Nautin ajamisesta näillä nopeilla teillä. Minulla on ollut kesätauon aikana hyvin aikaa ladata akut, ja tulen tänne parhaassa iskussani. Toivottavasti saamme alun monelle positiiviselle tulokselle. Päätimmekin sellaiseen Puolassa.

Aina kun tulen ralliin, on tavoitteena taistella voitosta. Näin on nytkin, vaikka tiedän, että täällä on aina vaikea voittaa kaikki suomalaiset kuljettajat ja etenkin tallikaverini Jari-Matti (Latvala), joka on hyvin motivoitunut jälleen kerran.

Onko vauhti vai rallin yleinen ilmapiiri syynä siihen, että pidät tästä rallista?

Oikeastaan molemmat. On hienoa, että faneja on paljon ja heidän edessään on hienoa ajaa. Kuljettajat kuitenkin nauttivat fiiliksestä autossa ja näiden teiden ajamisesta. Täällä on myös paljon adrenaliinia veressä, sillä virheille ei ole tilaa.

”Haluan voittaa mahdollisimman paljon!”

Ogier jatkoi viime vuonna siitä, mihin maanmiehensä Sebastien Loeb jäi; Ranskalaiset ovat nyt voittaneet kolme Suomen MM-rallia putkeen.

Ogierilla on allaan koko sarjan paras auto, takanaan toimivin tiimi ja takaraivossaan lujin itseluottamus omiin kykyihin. Asetelma on muiden kannalta puistattavan vaikea.

Onko helpompaa lähteä kisaan, kun olet jo voittanut Suomessa?

Ei oikeastaan siksi. Täällä pärjää, jos on kokemusta. On tietysti hyvä, että olen voittanut, mutta enemmänkin kokemus auttaa jokaisessa rallissa taistelemaan voitosta. Olen voittanut täällä, mutta se ei muuta ajatuksiani kisaa kohtaan.

Olet ykkössuosikki taas kerran. Nautitko tästä asemasta?

Ei se huono asia ole. Olen tehnyt sen eteen paljon töitä, ja se on aina ollut unelmani ja tavoitteeni. Se toteutui viime vuonna, kun voitin maailmanmestaruuden. Haluamme jatkaa siitä mahdollisimman pitkään. Kaikki on toiminut hyvin siitä lähtien, kun Volkswagen tuli MM-sarjaan viime vuoden alussa. Olemme voittaneet 14 rallia 20:sta. Kaikki on mennyt enemmän kuin hyvin, ja olen tyytyväinen sen suhteen. Tavoitteeni on voittaa lisää niin paljon kuin mahdollista.

Tänä vuonna voittaminen on ollut vaikeampaa, ja olen joutunut taistelemaan enemmän joka rallissa. Sarjassa on paljon nälkäisiä ja nuoria kuljettajia. Hyundai kehittää vielä autoaan, heillä on Thierry (Neuville) tiimissä ja kun auto on täysin kehitetty huippuunsa, ovat he varmasti kärjessä. Tämä lupaa hyvää taistelua jatkoon.

Oletko kaiken tekemisen suhteen 100-prosenttisen luottavainen, että voit lähteä heti täysillä?

Luulen niin. Tunnen oloni Polossa hyväksi. Mikään ei ole tauon aikana muuttunut. Oli mukava palata auton rattiin testeissä. Halu kilvanajoon on kova.

”Latvala aiempaa tasaisempi”

Ogier tunnetaan siitä, että hän ei tyydy kisatilanteessa kakkossijaan. Tänä vuonna Latvala on haastanut hänet paljon tiukemmin viime vuonna. Tämä on ollut omiaan sen suhteen, että Ogierkin on joutunut nostamaan omaa tasoaan.

Millaista ajaminen on ollut, kun tallikaverisi Jari-Matti on ollut nopeampi kuin viime vuonna?

Hän haastaa minua hyvin. En haluaisi puhua tästä koko ajan, mutta koska säännöt ovat mitä ovat, niin kärsin usein siitä, että johdan MM-sarjaa ja olen ensimmäisenä tiellä. Tämä tekee urakasta vaikean. Jari-Matti ei ole ollut pelkästään nopeampi, vaan myös tasaisempi kuin viime vuonna. Kilpailu on silti kovempaa. Vaikka Jari-Matti ei pärjännyt Puolassa hyvin, niin Andreas Mikkelsen oli siellä kova ja haastoi hyvin. Voittaminen ei ole enää niin helppoa kuin viime kaudella. Voitot toki tuntuvat makeammilta näin.

Marcus Grönholm on Suomen MM-rallin ennätysmies seitsemällä voitolla. Olisiko realistista tavoitella tuota ennätystä?

On aivan liian aikaista puhua tuollaisesta. Olen voittanut täällä vasta kerran. Kyse on samasta asiasta, kun hmiset kysyvät minulta Loebin ennätysten lyömisestä. Kaikki on vielä liian aikaista. Yritän ja haluan voittaa Suomen MM-rallin vielä monesti, mutta seitsemän kertaa on aika kova haaste.

Johdat 50 pisteellä MM-sarjaa. Tuleeko tuo johto riittämään loppuun saakka, kun jäljellä on kuusi rallia?

Ei se riitä, sillä jos en saa enää pisteitä, niin en voita. Ero on toki hyvä. Oli hyvä tilanne mennä tauolle näin suuressa johdossa, sillä pystyin rentoutumaan. Nyt kuitenkin tiedän, että Jari-Matti ei aio luovuttaa. Varsinkin Suomessa hän haluaa kuroa eroa ja voittaa rallin. Vielä ei ole aika rentoutua. Hyvää jälkeä on tehtävä edelleen. Tietysti olen hyvässä tilanteessa.

Suomen MM-ralli alkaa torstaina. Sekä Jari-Matti Latvala että Mikko Hirvonen kertovat valmistautumisestaan kisaan SuomiF1-sivustolle ennen starttia.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen