Jäätyään Itävallassa jo kolmannen kerran peräkkäin tallikaverinsa Nico Rosbergin taakse kisassa, Lewis Hamiltonia odottaa Iso-Britanniassa tulevalla viikolla uransa tärkein koitos, varoittaa John Watson.

Mercedes-kaksikon taistellessa yksinoikeudella maailmanmestaruudesta 2014, 29 pisteen ero saksalaisen hyväksi kauden puolivälin lähestyessä on lähellä kriittistä rajaa paitsi matemaattisesti, myös henkisesti, Watson sanoo.

– Hänen [Hamilton] täytyy voittaa tämä kisa vahvasti. Se on ratkaisevaa – tätä tärkempää kisaa ei Lewisin uralla ole ollut, kauden 1981 Iso-Britannian GP:n voittaja uhkaili Daily Mailille.

– Hänen on vastattava Nico Rosbergin erinomaisiin suorituksiin dominoimalla häntä kaikin tavoin, aika-ajoissa ja kisassa. Hänen on näytettävä jälleen kaapin paikka.

– Ongelmana ei ole vauhti. Itävallassa kyse oli siitä, että hän ei toiminut tarpeeksi yksityiskohtaisesti: hän ei ollut varikkoruutuun tulleessaan niin tarkka kuin olisi voinut olla, kun taas Nico maksimoi potentiaalinsa sisääntulokierroksella, ulostulokierroksella ja pysähdyksellä. Hän on iskussa kaikessa.

– Lewis on aina luottanut luontaiseen lahjakkuuteensa. Nico on tasainen kuin kone.