Ex-kuski ennakoi vaikeuksia Lotukselle Kimi Räikkösen lähdettyä

© Kuva: Getty Images

Entinen F1-kuski ja nykyinen Sky Sports -selostaja Martin Brundle arvioi Lotus-tallilla olevan edessään vaikea kausi.

Tuloksellisesti talli oli sarjan huippua viimeisinä kahtena vuotena huolimatta suurtalleja vähäisemmistä resursseista. Henkilöstöpuolella tappiot ovat nyt olleet kuitenkin mahdollisesti kriittisiä muiden muassa Kimi Räikkösen ja suunnittelijavelho James Allisonin lähdettyä.

– He ovat menettäneet paljon ihmisiä jo jonkin aikaa. Se ei voi olla heille avuksi. Heillä tulee olemaan vaikeaa erityisesti jos Renaultkaan [voimanlähde] ei ole iskussa, Brundle totesi NBC Sportsille.

– Minä kutsun heitä ”Team Enstoneksi”, enkä heidän nimellään, sillä eihän heillä ole mitään tekemistä Lotuksen kanssa, ex-kuski lisäsi viitaten tallin substanssittomaan kumppanuuteen vaikeuksissa olevan autovalmistajan kanssa.

– Tiedetään vain, että siellä on koossa Team Enstonen yhdinryhmä, eli nämä alanpermanet sun muut.

”Formula 1 on kuin vauhtipyörä”

Brundle jatkoi sanomalla, että Lotuksella voi olla nyt edessään samankaltainen aallonpohja kuin Williamsilla viime vuosina.

– Formula 1 on kuin vauhtipyörä – kun saa liike-energiaa, se pyörii jonkun aikaa. Mutta kuten Williams joutui oppimaan, kun taas menettää liike-energiaa, on hyvin vaikeaa saada sitä jälleen pyörimään.

– Pelkään Lotuksen olevan nyt menossa tämän vaiheen läpi, hän ennakoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.