McLarenin entinen kuljettaja ja osakilpailuvoittaja John Watson ei usko, että McLarenilla nähdään Mercedeksen joulukuussa jättänyt aikansa F1-legenda Ross Brawn tallipäällikkönä F1-kauden alussa.

McLaren vahvisti eilen, että Ron Dennis tulee palaamaan konsernin päivittäiseen johtoon toimitusjohtajana. Siirto nähtiin brittimemediassa laajalti vakavana epäluottamuslauseena tallipäällikkö Martin Whitmarshille.

Mediassa spekuloitiin, että vielä tallipäällikkönä mestaruudeton Whitmarsh ei tulisi enää toimimaan tehtävässä kisakauden alussa. Watson ei usko, että Brawn voisi olla Whitmarshin korvaaja ennen kuin myöhemmin tulevaisuudessa.

– Käsitykseni mukaan Ross Brawn ei ole saatavilla lyhyellä tähtäimellä hänen ja Mercedeksen välisen erosopimuksen vuoksi, Watson sanoi Sky Sportsille.

– Ross on tosiasiallisesti lomalla ja hänellä on kalenterissaan paljon kalastusta seuraavina kuukausina. En siis usko, että hän hakee paluuta formula ykkösten valtavirtaan lyhyellä tähtäimellä, mutta mitä tapahtuu sen jälkeen, on epävarmaa.