Felix Baumgartner, joka tunnetaan Red Bullin sponsoroimasta laskuvarjohypystään noin neljänkymmenen kilometrin korkeudesta, tulee osallistumaan joulukuun puolivälissä järjestettävään Mestarien kisaan.

Tänä vuonna kisa ajetaan jälleen Thaimaan pääkaupungissa Bangkokissa. Osallistujiin kuuluvat muiden muassa Michael Schumacher sekä Sebastien Ogier.

– Pidän Mestarien kisan konseptista, sillä kenelläkään ei ole oikeastaan mahdollisuutta harjoitella paljonkaan; on vain hypättävä autoon ja tehtävä parhaansa, VW Scirocco Cupin kisassa hiljattain kilpaillut Baumgartner sanoi.

– Olen aina ollut todella kiinnostunut moottoriurheilusta. Isäni ei koskaan sijoittanut siihen rahaa, joten urani meni toiseen suuntaan ja minusta tuli laskuvarjohyppääjä. Mutta olen harjoitellut rallia ystäväni kanssa viimeisten parin vuoden aikana ja olen saanut paljon kutsuja moottoriurheilutapahtumiin.

– Tietenkin olen vielä varsin keskitasoinen, mutta olen tottunut vauhtiin ja asioiden nopeaan omaksumiseen, joten en pelkää kilpailua parhaita vastaan.