Aiemmin tänä syksynä varakuljettajan paikkansa Sauberilla käytännössä jo menettänyt Robin Frijns on päättänyt yhteistyönsä manageriyhtiö WHS Internationalin kanssa.

Junioriluokissa huippumenestynyt mutta sponsoriköyhä alankomaalainen siirtyi Sauberille viime vuonna, mutta tallin vakavat talousongelmat tänä vuonna pysäyttivät 22-vuotiaan urakehityksen. Talli ilmoitti taannoin, että kuljettajan sopimusta ei tulla jatkamaan ensi kaudeksi.

– Tarkan harkinnan jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että minulle ja uralleni on parasta, että teen muutoksia manageripuolella, Frijns tiedottaa.

– Valitettavasti urani on nyt jostain syystä jumissa ja toivon, että nämä muutokset auttavat minua ottamaan tärkeitä askeleita eteenpäin. En ole vielä päättänyt, kuka tulee huolehtimaan urani urheilupuolesta tästä eteenpäin, mutta teen sen hyvin pian.