Sebastian Vettel säteili tyytyväisyyttä Korean GP:n jälkeisessä palkintopallihaastattelussa.

– Olen äärimmäisen tyytyväinen tulokseen. Talli teki loistotyötä ja meillä oli kaksi hyvää varikkostoppia.

Vettel kontrolloi kisaa melko selkeästi. Saksalainen menetti etumatkaansa turva-autoepisodeissa, mutta pystyi pitämään johtonsa molemmilla kerroilla. Ruutulipulle hän ehti hyvällä, muutaman sekunnin erolla ennen Lotus-kaksikko Kimi Räikköstä ja Romain Grosjeania.

– Ensimmäisellä kerralla turva-auto tuli aika hyvään aikaan, olin vain parin mutkan päässä varikon sisäänkäynnistä. Kimi ja Romain olivat aika kilpailukykyisiä mitä pidempiä vedot olivat ja he tekivät hieman parempaa työtä renkaiden kanssa.

Viikon päästä Vettel voi varmistaa neljännen F1-tittelinsä.

– Rakastan mitä teen ja talli on fantastinen, Vettel hymyili.