Sauber-kuljettaja Nico Hülkenbergin urakehityksen edessä voi olla pieni, mutta vaikeasti korjattava ongelma.

Sport Bild kertoi viime viikolla, että saksalaiskuljettajalla on pieni mahdollisuus päästä McLarenille ensi kaudeksi, sillä Sergio Perezin sponsorit eivät lehden tietojen mukaan syystä tai toisesta ole ainakaan vielä maksaneet tallille rahaa.

Sport Bild kertoo kuitenkin tiistaina, että Hülkenbergin siirtymisessä kyseiseen talliin saattaa nousta tie pystyyn riippumatta Perezin sponsoreista. Syynä on Hülkenbergin paino, joka huolestuttaa McLarenia.

Ensi vuonna muuttuvat moottorisäännöt aiheuttavat nykyistä enemmän haasteita auton pitämiseksi sääntöjen sallimassa minimipainossaan, minkä vuoksi kevyillä kuljettajilla on tässä suhteessa etu puolellaan.

Hülkenberg, joka kuuluu kuninkuusluokan pisimpiin kuljettajiin, painaa lehden mukaa 74 kilogrammaa. Hänen massansa on näin ollen noin 5-10 kilogrammaa keskimääräistä kuljettajaa korkeampi.