Adrian Sutil uskoo ajavansa myös ensi kaudella Force Indialla. Vuoden F1-tauon jälkeen kuluvalla kaudella ajoittain erittäin vahvoja otteita näyttänyt 30-vuotias uskoo tallin potentiaaliin.

– Tulen varmaankin pysymään täällä yhden kauden lisää. Talli on hyvä. Tällä hetkellä me emme ole niin vahvoja kuin toivoisimme, mutta se on silti yksi vahvimmista yksityistalleista ja on vaikea löytää parempaa paikkaa, joten pysyisin mielelläni täällä, hän sanoi Autosportille.

– Mutta en ole vielä täysin pohtinut asiaa, eikä mitään päätöksiä ole tehty, Sutil kuitenkin lisäsi.

Saksalainen ei myöskään usko, että talli päättäisi vaihtaa häntä toiseen kuljettajaan.

– Minusta olen vahvoilla. Olen tehnyt työni tänä vuonna ja pitäisi myös löytää toinen kuljettaja, joka tekisi minun työni. Jos on olemassa joku parempi ja he haluavat hänet, olkoon sitten niin ja paljon lykkyä tykö.