Williamsin Valtteri Bottas uskoo, että vaikka Williamsin tämän vuoden auto on ollut suuri pettymys, hänellä on silti tilaisuus näyttää, että hän pystyy täyttämään kovat odotukset, joita hänen niskoilleen lastattiin ennen kauden alkua.

Bottas kertoi Motosport Monday -verkkolehden haastattelussa, että nopeammasta autosta ei olisi haittaa, mutta kuten Kanadan GP:n aika-ajojen kolmas sija osoitti, tilaisuuksia kykyjen näyttämiseen tulee – ne pitää vain käyttää hyväksi.

– Ehkä se ei ole yhtä helppoa kuin hyvällä autolla, sillä ihmiset seuraavat kuljettajia kärkikymmenikön ulkopuolella hieman vähemmän, tulokas totesi.

– Mutta esimerkiki Kanadan aika-ajojen vaikeissa olosuhteissa saimme kaiken onnistumaan ja pystyin suoriutumaan hyvin. Jopa huonossa autossa saa aina yhden tai kaksi tilaisuutta osoittaa, mihin pystyy.

Kysyttäessä, että oliko kyseinen tulos hänen taitojensa ansiota, Bottas antoi tunnustusta tallille.

– Minusta siinä oli kyse joukkuepelistä. Sain myös erittäin hyvän kierroksen silloin kun sitä tarvittiin. En tehnyt virheitä, mutta tiimi teki valtavan hyvää työtä säätöjen ja ajoitusten kanssa.