Henri Toivosen ja Sergio Creston muistoksi perustettu Mestareiden kisa – Race of Champions – saa tänäkin vuonna mukaan Michael Schumacherin. Schumacher puolustaa maiden mestaruutta yhdessä Sebastian Vettelin kanssa. He ovat voittaneet joukkuekilpailun kuusi kertaa peräkkäin.

Seitsemänneksi ensimmäisissä F1-aika-ajoissaan sijoittunut 7-kertainen maailmanmestari, joka päätti F1-uransa seitsemänteen sijaan, tavoittelee siis nyt seitsemättä Mestareiden kisan voittoa.

– Olen pahoillani, mutta haluamme totta kai voittaa sen jälleen! Schumacher virnuilee tiedotteessa.

– Minä ja Sebastian olemme kilpailuhenkisiä kavereita. Kun istumme autoon ja visiiri menee kiinni, haluamme vain olla ensimmäisiä maalilinjalla. Se tosiasia, että tänä vuonna on kyse seitsemännestä tittelistä tekee siitä minulle vieläkin kiinnostavampaa.

Suomessa asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle.