Mercedeksen teknisen johtaja Paddy Lowen mukaan tallin edistyminen tällä kaudella näyttää loppuvuoden kannalta erittäin lupaavalta. Lowe liittyi tiimiin ennen Kanadan GP:tä, jolloin Mercedes ei ollut voittanut kuin Monacon kilpailun.

Myöhemmin uudella puhdilla, uudella miehellä ja uusilla Pirelleillä talli on onnistunut pokata voitot sekä Silverstonesta että Unkarista. Mercedes alkaa siis jo näyttää todelliselta haastajalta kummassakin mestaruussarjassa.

Lowe vähättelee omaa osuuttaan Mercedeksen menestyksen parantumiseen, mutta näkee, että viimeisimmät voitot asettavat tallin suotuisiin asemiin kauden toista puolikasta ajatellen.

– Kehittyminen ei johdu minusta: haluan pitää itseni siitä erillään, mutta tiimi on saanut aikaan loistavan auton tänä vuonna. Olemme kokeilleet uusia asioita, tiimi on erittäin vahva ja tehnyt hyvää työtä ongelmien ymmärtämisen ja korjaamisen kanssa, Lowe kertoo Sky Sports F1:lle.

– Toivon mukaan olemme saaneet aikaan hieman vakautta, joka on minusta erittäin lupaava asia tulevien kilpailujen kannalta.