Ferrari-pomo Luca di Montezemolon mukaan tallipäällikkö Stefano Domenicali on oikea mies johtamaan tallia, vaikka kauden ensimmäinen puolikas onkin ollut Ferrarille hienoinen pettymys. Vaikka Ferrari on napannut voiton kahdesta kilpailusta, Fernando Alonson ja mestaruussarjan kärkipaikkaa pitävän Sebastian Vettelin väliin on päässyt kasvamaan 39 pisteen kuilu. Alonson ja Montezemolon sanaharkka kuljettajan turhautuneista kommenteista on vetänyt itseensä paljon huomiota ja aiheuttanut spekulointia Ferrarin sisäisestä rikkonaisuudesta.

Vaikka Ferrari ei ole voittanut vielä kertaakaan kuljettajien mestaruussarjaa Domenicalin ohjauksessa, Montezemolo muistuttaa tallipäällikkönsä ammattitaidosta ja siitä, kuinka lähelle ollaan päästy.

– Ammatillisessa mielessä Stefano on syntynyt ja kasvanut meidän kanssamme, mutta urheilumiehenä hän ymmärtää tarvitsevansa tuloksia. Hänen johdollaan olemme kuitenkin voittaneet valmistajien mestaruussarjan kerran ja olleet kuljettajien sarjassa kolmeen kertaan erittäin lähellä. Kahtena näistä kerroista olisimme helposti voineet voittaa, ja silloin ihmisten mielipiteet Stefanosta olisivat hyvin erilaiset, Montezemolo näpäyttää Corriere della Serrassa.