Force Indian rattiin F1-välivuoden jälkeen palannut Adrian Sutil ajaa vahvaa kautta. Sutilin ensi kauden suunnitelmat ovat vielä avoinna.

Koko uransa samassa samassa tallissa – Force Indialla ja sen edeltäjissä Midlandilla ja Spykerillä – ajanut Sutil täytti viime talvena 30 vuotta. Hän on väläytellyt keskinkertaisella kalustolla silloin tällöin ja ajovuosia ei ole loputtomasti jäljellä. Sutilia kiehtookin luonnollisesti pesti suuremmassa tallissa.

– Joitakin kiinnostavia paikkoja on avoinna, mutta vasta tiettyjen kuljettajien liikkuminen saa karusellin käyntiin, Sutil miettii Autosportin verkkosivuilla.

– Minulla on tähtäimeni. Tiedän mihin haluan mennä, minulla on suunnitelmani. Olen kuitenkin lojaali tälle tallille ja mitä ikinä teenkin, puhun ensin Vijayn [tallipomo Mallaya] kanssa.

Myös Sutil kommentoi samassa F1-tallien yleistä rahatilannetta, joka vaikeuttaa tiettyjen kuljettajien asemaa kuskimarkkinoilla.

– Se on vaikeaa, F1:ssä ei oikein ole rahaa. Kärkitalleilla menee erittäin hyvin, mutta muut taistelevat selviytymisestään. Tallit tarvitsevat kuljettajia, joilla on sponsori takanaan, koska he [tallit] eivät itse saa sponsoreita hankittua.