Koko F1-uransa nykyisin Force Indian nimellä kulkevassa tallissa ajanut Adrian Sutil on tyytyväinen kehitykseen, jota hän on tallissa nähnyt vuosien varrella.

Unkarissa saksalaisella tuli täyteen 100 GP-starttia. Sutil kertoi GPWeek-verkkolehdelle juhlaviikonlopun aikana, että ensi vuonna voidaan nähdä entistäkin kilpailukykyisempi Force India.

– Me aloitimme sarjan hänniltä [2007] ja olemme nyt viidentenä sarjassa McLarenin edellä kuuden vuoden sisällä.

– Askel on siis ollut suuri ja suorituksemme erittäin hyviä ja uskon, että voimme yhä kehittyä ja parantaa joka vuosi, Sutil sanoi.

30-vuotias itse palasi tällä kaudella takaisin lajiin vuoden tauon jälkeen ja muutamista pisteettömistä kisoista ja keskeytyksistä huolimatta on yhdentenätoista sarjassa.

– Alku on ollut hyvä mielestäni. Menetin muutaman kisan; joitain ongelmia muun muassa varikolla ja puhjennut rengas. Ne olisivat voineet olla todella hyviä pistetilaisuuksia, mutta sellaista on kilpa-ajo.

– Kauden loppua kohti tällaiset tapaukset joka tapauksessa tasapainottuvat kuljettajien välillä. Nyt olen 11:s sarjassa. Haluan olla varmaankin yhdeksäs tai kahdeksas kauden lopussa, joten parannettavaa yhä on.