Toro Rosson tallipäällikkö Franz Tost antoi kaksisuuntaisia kommentteja liittyen tallin nykyisen kuljettajan Daniel Ricciardon mahdolliseen siirtymiseen Red Bullille Mark Webberin jättämälle paikalle.

Speed Weekin haastattelussa Tost sanoi, ettei näe mitään syitä miksi Red Bull ei ottaisi Ricciardoa, vaikka spekulaatioissa mukana on myös muita huippukuskeja.

– Se on henkilökohtainen mielipide. Näkisin myös kuitenkin hänen vielä vuoden ajan kasvamassa Toro Rosson puolella, Tost tuumasi.

– Meinaan sitä, että nyt puhutaan Red Bullista, joka on voittanut tallimestaruuden kolmena viimeisimpänä vuonna. Daniel ei ole ollut kertaakaan palkintopallilla, toki siitä syystä, ettei automme ole ollut tarpeeksi hyvä.

– Mutta se on ainut negatiivinen puoli, minkä näen. Muuten hän on vetänyt hienosti formuloiden puolella.

Ricciardolla ja Red Bullin Sebastian Vettelillä olisi siirron tapahtuessa lähes samanlainen urakehitys, vaikka siihen Tost halusi tuoda tarkennuksen.

– Isoin ero Vettelin ja Ricciardon suhteen on se, että Vettel meni Red Bullille, kun se ei ollut vielä voittava talli. He kasvoivat yhdessä. Mutta Ricciardon pitäisi heti olla palkintopallilla ja taistelemassa voitoista.

– Ehkä mahdollisuus tulisi vuotta liian aikaisin, Tost tiivisti.