Susie Wolff näkee, että hänen suorituksensa nuorten kuljettajien testissä perjantaina osoitti oikeaksi Williamsin päätöksen antaa hänelle koko päivä aikaa ratissa. Wolff ajoi 89 kierrosta hipoen nopeimpien kärkisijoja sekä torstaina että perjantaina, ja pääsi testaamaan muun muassa joitakin uusia autonosia tositoimissa.

Naiskuljettajan mukaan on tiimin asia päättää hänen uransa tulevaisuudesta, mutta kokee antaneensa itsestään hyvän tuntuman Silverstonessa.

– Talli asettaa ratin taakse vain parhaan kuljettajan, koska se haluaa nähdä vain parhaan suorituksen. Minulle oli tänään tärkeää näyttää, että pystyn siihen suoritukseen, Wolff kertoo ESPN:lle.

– Jos se [suoritukseni] saa joltakin enemmän painoarvoa koska olen nainen, aion käyttää sitä hyödykseni. Loppujen lopuksi täällä kuitenkin nähdään paljon hienoja taidonnäytteitä nuorilta kuljettajilta, ja me kaikki kamppailemme kovasti päästäksemme Formula 1:seen, joten ei naiskortti tule käyttöön. Myös minun täytyy taistella paikastani kovasti.