Paul di Restan mielestä tallit saavat enemmän irti nuorten kuljettajien testeistä asettamalla nuoria kuljettajia rattiin kuin käyttämällä testeissä kokeneita kuljettajia.

Sekä Marussian Max Chilton että di Resta testasivat uusia Pirellejä puoli päivää Silverstonessa keskiviikkona. Mies itse piti testiajoja kuitenkin ”erittäin rajoittavina”. Toiset tallit ovat ajatelleet saman suuntaisesti: johtuen juuri testiajojen rajallisuudesta Silverstonesta jäi lopulta pois esimerkiksi Kimi Räikkönen.

– Olemme täällä auttamassa ja kehittämässä heitä [Pirelliä] eteenpäin. Opimme tässä eritoten Formula 1:sen tulevaisuutta varten. Formula 1-auton ajamisesta hyötyy aina, mutta täällä hyöty on mielestäni suurempi, kun käytetään nuoria kuljettajia, di Resta sanoo ESPN:lle.

Itse testatuista renkaista di Resta ei löytänyt suurempaa huomautettavaa.