Mercedeksen tallipäällikkö Ross Brawn odottaa tulevan viikonlopun Unkarin GP:stä haastavaa tallille. Ennusteet lupaavat kovia helteitä, mikä voi osoittautua aiempien kokemusten perusteella ongelmaksi autolle.

– Viimeinen kisa ennen kesätaukoa on aina virstanpylväs tallille ja tilaisuus arvioida suorituksiamme ennen kuin henkilöstömme saa nauttia hyvin ansaitusta tauosta, sanoi Brawn.

– Tallimme on toisena valmistajien mestaruussarjassa tähän mennessä kahden voiton siivittämänä. Kausi ei ole kuitenkaan ollut haasteeton ja meillä on ollut muutamia erittäin vaikeita kisoja.

– Sekä Nico [Rosberg] että Lewis [Hamilton] ovat vierailleet tehtaalla sitten Saksan GP:n ja kaikki ovat työskennelleet lujasti tutkiaksemme renkaidemme herkkyyttä korkeissa lämpötiloissa, joita epäilemättä koetaan Budapestissä.

Toisin kuin muut tallit, Mercedes ei testannut Silverstonessa viime viikolla, eikä näin ollen ole vielä ollut kosketuksissa Pirellin uusin renkaisiin radalla.

– Perjantai tulee olemaan ensimmäinen tilaisuutemme työskennellä uusilla renkailla autossamme, joten opittavaa on paljon lyhyessä ajassa.

– Me haluamme saada kauden ensimmäisen puolikkaan loppuun menestyksellä, mutta edessämme oleva haaste on selvä.