F1-sarjan kotisivun haastattelema Marussian Max Chilton kertoo olevansa tyytyväinen kauteensa tähän asti.

Tähän mennessä tallikaveri Jules Bianchi on ollut niskanpäällä tallin sisällä varsin selvällä marginaalilla sekä aika-ajoissa että kisassa. Chilton myöntääkin, että hänellä on yhä kehittymisen varaa, mutta odottaa näin tapahtuvankin.

– Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen siihen, mitä olen saavuttanut tänä vuonna. Olen onnistunut ajamaan maaliin kaikki kisat ja tehnyt sen, mitä tiimi on minulta pyytänyt. Olen antanut heille palautetta, jota tarvitsemme rakentaessamme autoa ja oppiessamme.

– Minun on vielä työskenneltävä hiukan kaikilla osa-alueilla saadakseni itsestäni ja autostani enemmän irti, mutta olen mielestäni näyttänyt miksi olen täällä.

– Loppukauden osalta edessä on lisää oppimista, mutta meidän on varmaankin tähdättävä hieman korkeammalle. Meidän täytyy vain tehdä autosta vahvempi – se on päätavoite Caterhamin lyömisen lisäksi.