Marussian tallipäällikkö John Booth toivoo voivansa pitää kuljettajakokoonpanonsa muuttumattomana vuoden 2014 kaudelle. Vuonna 2013 Marussia pestasi Max Chiltonin sekä Luiz Razian tilalle Jules Bianchin, eikä Booth haluaisi luopua kokoonpanostaan.

Tähän asti kuljettajakaksikko on onnistunut pitämään Marussian Caterhamin edellä kymmenentenä valmistajien mestaruuskamppailussa, ja jos Booth pitää molemmat miehet remmissä myös ensi vuoden, olisi se tallin historian ensimmäinen kerta.

– Otimme valtavan riskin kahden kilpailunoviisin palkkauksessa, mutta on uskomatonta, kuinka vähän he ovat mokailleet. Kahden keltanokan kanssa olisimme voineet joutua keskelle katastrofia, mutta heidän virheensä ovat laskettavissa yhden käden sormilla, Booth kiittelee Sporting Lifessa.

– Haluaisin pitää heidät molemmat, mutta ratkaisu riippuu vielä monesta asiasta.