Venäjällä Moscow City Racing -tapahtumassa tänä viikonloppuna vieraileva Heikki Kovalainen on ottanut kantaa huhuihin, että hän olisi lähellä korvata kisakuljettaja Giedo van der Garde Caterhamilla.

Kovalainen vakuutti venäläiselle F1News.ru-sivustolle, että huhut eivät ole perustuneet mihinkään akuuttiin muutokseen tallissa.

– Se on ihan tavallista formula ykkösissä, kun jollain sujuu kisa heikosti. Montréal ei ollut menestyksekäs kisa Caterhamille, joten siitä seurasi huhuja, Kovalainen vastasi.

– Mutta minä en ole käynyt mitään neuvotteluja tallin kanssa, eikä suunnitelmissani ole kenenkään korvaaminen. En siis tiedä, mistä nämä huhut tulevat. Suhtaudun rauhallisesti tällaisiin asioihin, mutta tietenkin jos joku tarvitsee minua, olen valmis.

Testaajana tallissa tällä kaudella toiminut Kovalainen myönsi kuitenkin olevansa osallisena Caterhamin hartaasti odottaman kauden 2014 auton kehityksessä.

– Ilman muuta. Kulutan paljon aikaa suunnittelijoiden ja insinöörien kanssa ja teen paljon työtä tallin simulaattorissa. Meillä on upouusi ja erittäin hyvä simulaattori, kehitysprosessi etenee hienosti ja me otamme askelia eteenpäin.

– Tallin ponnistelut kohdistuvat kauteen 2014. Tämänvuotinen auto tulee näkemään ainoastaan pieniä muutoksia.