Saksalainen Die Welt raportoi lauantaina, että Belgian GP saattaa jäädä Sauber-tallin viimeiseksi.

Vakavissa talousvaikeuksissa rämpivä Sauber vahvisti aiemmin tässä kuussa sponsorisopimukset kolmen venäläisen organisaation kanssa, mutta sanomalehden mukaan heidän tukensa riippuu nuoren venäläiskuljettajan Sergei Sirotkinin kisakuljettajan paikasta.

Ennen kuin 17-vuotias Sirotkin saa tallipaikan, rahaa ei ole tiedossa. F1-kisaamiseen tarvittavan superlisenssin saaminen voi kuitenkin osoittautua vaikeaksi vielä varsin kokemattomalle Formula Renault 3.5 -kuskille, sillä FIA ei ole mielissään maksukuskien lisääntymisestä sarjassa.

Talli on saanut sijoittajilta 10 miljoonaa euroa välttämättömiin tarpeisiin, mutta summalla ei rahoiteta likimainkaan koko loppukautta.

Lehden mukaan Sauberin johto tulee matkustamaan Venäjälle kuluvan kuun aikana tapaamaan presidentti Vladimir Putinia tallin pelastamiseksi.