Mercedeksen Lewis Hamilton on todennut tuoreimmassa F1Racing-lehdessä, että hän on valmis kenen tahansa toisen kuljettajan tallikaveriksi.

Lukija tiedusteli kauden 2008 maailmanmestarilta, että voisiko tämä kuvitella ajavansa Red Bullilla samaan aikaan Sebastian Vettelin kanssa. Hamiltonin on kerrottu olleen pitkälle edenneissä neuvotteluissa tallipaikasta Red Bullilla kuluvaksi kaudeksi ja sanoo, että Vettel ei aiheuta kauhua.

– Ajaisin ketä tahansa kuljettajaa vastaan. Milloin tahansa, missä tahansa. Kuka ikinä vastassa onkin, se ei huolestuta minua. Olisin ollut mieluusti Sebastianin tallikaveri. Hänellä on hieno auto, joten kokemus olisi ollut upea, Hamilton vastasi.

Britti sanoi, että tallin vaihto ei ole hänellä mielessä juuri nyt, mutta totesi, että tulevaisuudessa ajaminen myöskään punaisessa autossa ei olisi poissa laskuista. Sama pätee myös hänen entiseen talliinsa, McLareniin.

– Tällä hetkellä en voi nähdä itseäni missään muualla, sillä olen tyytyväinen nykyisessä tallissani. Mutta voin sanoa, että läpi kilpaurani Ferrari on aina ollut yksi kärkitalleista ja jokainen kuljettaja haluaa ajaa siellä.

– Paluu McLarenille? En voisi ikinä sulkea pois sitä mahdollisuutta. Se on talli, jossa kasvoin ja sillä on hyvä paikka sydämessäni.