Autovalmistajat ”vihreimpiä” globaaleja brändejä

Peräti neljä autovalmistajaa on rankattu keskiviikkona julkaistun parhaiden vihreiden globaalien brändien kärkiviisikkoon.

Interbrand-yhtiön tekemässä listauksessa ykkösenä on Toyota, toisena Ford, kolmantena Honda, neljäntenä Panasonic ja viidentenä Nissan.

Toyota piti kärkipaikkaa myös viime vuonna, mutta selviä nousijoita ovat Ford sekä Nissan, jotka paransivat samassa järjestyksessä sijoituksiaan 13 ja 16 sijaa vuodessa.

Parhaiten listauksessa pärjännyt suomalaisyritys oli Nokia, joka nousi edellisvuodesta 11 sijaa ja oli tällä kertaa yhdeksäs.

– Tämä raportti tarjoaa johtaville brändeille näkemystä siitä, mitä he tarvitsevat kehittääkseen vahvoja strategioita, kommentoi Interbrandin toimitusjohtaja Jez Frampton.

– Sellaisia strategioita, jotka eivät ainoastaan vie yrityksiä eteenpäin, vaan joilla on myös positiivinen vaikutus ympäristöön sekä yhteisöihin, joissa nämä yhtiöt toimivat, hän jatkoi.

Interbrand arvioi tiedotteessaan, että yritykset, jotka ovat sitoutuneet läpinäkyvyyteen ja viestintään kuluttajien kanssa pärjäävät parhaiten.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.